Praktijk tarieven

 

Screening  €15

Intake en en onderzoek na screening  €45

Intake na verwijzing  €45

Intake aan huis  €50

Zitting fysiotherapie  €35

Zitting fysiotherapie aan huis  €50

Toeslag zitting buiten reguliere werktijden  €35

 

 

Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek en rapportage  €70

Telefonisch consult 15 minuten  €15 

No show (niet op tijd afgemelde zitting)  €35

Massage 20 minuten  €35

Massage 40 minuten  €60

CrossFit movement screening  €30
(*Leden van CrossFit Zeeburg hebben 1 gratis sessie inbegrepen in hun lidmaatschap)

Eelman Fysiotherapie heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Dit houd in dat met een een aanvullende verzekering bij een gecontacteerde verzekeraar fysiotherapie volledig vergoed wordt volgens de verzekeringspolis. 

U mag direct een afspraak maken zonder verwijzing van een huisarts.

Fysiotherapie afspraken met een verzekering bij on-gecontracteerde verzekeraar dienen zelf afgerekend te worden volgens de praktijktarieven. Deze behandelingen kunnen daarna gedeclareerd worden bij uw verzekeraar tegen een percentage, meestal rond de 75% van het marktconforme tarief, van het door u zelf betaalde bedrag. 

Eelman Fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars, behalve met de verzekeraar CZ/Deltalloyd/Ohra. Eelman Fysiotherapie heeft hiervoor gekozen vanuit het standpunt zelf de regie over kwaliteit en doeltreffendheid van het vak te willen behouden.

 

Wet op de Geneeskundige Behandel Overeenkomst

Als patiënt heeft u rechten en plichten. U heeft altijd recht op uitleg over uw probleem, gezondheid of behandeling door de fysiotherapeut.

De Fysiotherapeut is verplicht een dossier over uw gezondheidsprobleem bij te houden, die voor hem relevant is om zijn werk te doen.

U mag dit dossier altijd inzien. Als patiënt is het daarnaast belangrijk dat u ten allen tijde de juiste informatie verstrekt aan uw fysiotherapeut. Wilt u precies weten hoe dit in elkaar zit? Klik hier

Klachtenregeling

Heeft u een klacht of bent u niet tevreden? Bel of mail mij en ik ga dan graag met je in gesprek om te kijken waar het mis is gegaan en wat we er aan kunnen doen.

 

Komen we er niet uit? Dan kan je formeel een klacht indienen. Dit kan via de klachtenregeling van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Voor meer informatie, klik hier.