Hulp bij...

eelman-fysiotherapie-sportblessures.jpg

Sportblessures

“Tijdens het sporten sluipt het er in”, “na die tackle zakte ik er meteen doorheen”, “m’n schouder voelt instabiel tijdens het slaan”, “ik moet nog veel kilometers maken voor die halve marathon”.  Klinkt bekend? Je sport graag en nu kan je niet meer en wil je zo snel mogelijk weer aan de slag. Eelman fysiotherapie staat voor je klaar.

Bij een behandeling van een sportblessure is maatwerk belangrijk. Voor de behandeling start wordt er gedetailleerd gekeken naar veel factoren.

Dit kan gaan om specifieke eigenschappen van de sport, speelniveau en ervaring van de sporter, wedstrijdschema, persoonlijke doelstellingen en leefstijl.

 

Je leert wat er gebeurd is en wat er in het vervolg anders gedaan kan worden om het te voorkomen.

Je wil niet stoppen met sporten, maar doorgaan is ook geen optie. Rust roest. Ik kijk naar wat je nog wel kan, zodat je niet helemaal stilstaat.

Door middel van een persoonlijk en specifiek doel en plan gaan we samen meteen aan de slag om jou weer op de baan te krijgen.

Hulp bij...

Dagelijkse klachten

Je loopt door de stad, je zit in de auto, je zit op de bank, je springt op de fiets, je stond gisteravond lang op je benen. Het ging allemaal wel.. maar niet zo lekker zoals het hoort of zoals het vroeger ging. Je wilt het anders. Eelman fysiotherapie wilt je daarmee helpen.

Bij een behandeling word je geleerd wat de oorzaak is van je probleem. Je leert waarom je pijn hebt, of waarom iets stijf voelt. Nog belangrijker: je leert wat je anders moet doen met je lichaam om er voor te zorgen dat je weet wat je pijn doet en hoe jij je weer fitter en gezonder kan gaan voelen. 

 

Je klacht kan bijvoorbeeld worden behandeld met massage, oefeningen, informatie en advies. Altijd op maat. 

Hulp bij...

Revalidatie

Je hebt recent een operatie gehad. Op weg naar een betere situatie na een vervelende periode. Met Eelman fysiotherapie krijg je de juiste begeleiding in je herstel na deze operatie. Niet zo snel mogelijk, maar juist zo veilig en verantwoord mogelijk revalideren. Zodat jij weer aan het werk kan, goed je dagelijkse dingen weer kan oppakken of weer kan gaan sporten.

 

Na een operatie wordt er, met toestemming van jou, altijd goed overlegd met de verwijzende artsen (orthopeed, bedrijfsarts, huisarts etc.) Dit zodat de zorg rondom jouw probleem zo goed en zo scherp mogelijk verloopt. 

Hulp bij...

eelman-fysiotherapie-arbeidsklachten.jpg

Arbeidsklachten

Kantoor en Fysieke arbeidsklachten

Je bent tandarts en je rug voelt stijf van al het voorovergebogen werk. Je zit in de bouw en je knieën zeuren nu al tijden. Je maakt lange dagen op kantoor en dan speelt die stijve nek weer op.

Veel mensen lopen met wat pijntjes rond op het werk. Leuk is anders. En het kan ook anders.

 

Eelman fysiotherapie kan uitkomst bieden bij bijna alle werk en arbeid gerelateerde klachten. Niet elk werk is hetzelfde. Misschien heb je een wens voor bepaalde behandeling, omdat je weet dat dit voor je werkt. Samen komen we eruit om van je klacht af te komen en toekomstige klachten te voorkomen.